Ушни марки

БИОСА предлага на българския и международен пазар технологично оборудване, инженерни решения, консулт и инсталация, както на самостоятелни машини, така и на цялостни решения от комплексни линии за почистване, сортиране, белене и пакетиране на зърно, зърнени култури, семена, бобови растения, фрагменти от пластмаса или стъкло.

Конкурентните ни предимства, базирани на иновативни решения и смарт технологии, отговарят на най-съвременните изисквания за качество, ефективност и чистота на крайният продукт от 100%.

Фирмата развива дейност в областта на животновъдството чрез предлагане на висококачествени ушни марки отговарящи на изискванията на европейското и националното законодателство. Всички продукти са преминали през тестове за качество и издръжливост и са придружени със съответните сертификати.

БИОСА e вписана в регистъра на производителите и търговците на средства за идентификация на животните по чл.7, ал.3, т.21 от Закона за ветеринарномедицинската дейност на Българската агенция за безопасност на храните.

БИОСА е ексклузивен представител за Европа на най-големия производител в света на  машини за сортиране и почистване на зърнени култури , семена и други хранителни продукти – MEYER Optoelectronic.
За повече информация посетете www.meyer-europe.com

БИОСА разполага със собствена сертифицирана производствена база и шоурум, и приема поръчки за:

-почистване, сортиране, 

белене и пакетиране на различни видове семена, зърнени култури и други хранителни продукти
-подготовка на семена за посев

                  НАССР

За повече информация посетете www.biosafoods.com 

Наши клиенти са едни от водещите зърнообработващи фирми, производители на олио, на пелети, фермери и други от селското стопанство, хранително-вкусовата промишленост, производствената индустрия, медицината, козметиката и други.

Горди сме, че отскоро в страната работят и съвременна високо-технологична дентална и козметична апаратури от най-ново поколение, доставени от нас по заявка на наши клиенти.

Последвайте ни: